Provoserende film om Satoshi Nakomoto ble finansiert av Cryptocurrency

Ny film spør: Hva om NSA kidnappet og torturerte Satoshi Nakamoto og trodde ham representerer en alvorlig fare for nasjonal sikkerhet?

Satoshi Nakamoto, verdens mest etterspurte terrorist, ble kidnappet og torturert av NSA. I det minste er det handlingen til en forestående indiefilm fra Storbritannia med tittelen „Dekryptert.“

Krypto-native filmproduksjon

I et intervju med Cointelegraph sa filmens produsent, Phil Harris:

„Vi tok 70 prosent av denne filmen før vi ble tvunget til å legge ned på grunn av COVID-19-krisen. Så vi klarte å få 70% i boksen. Så vi redigerer vekk. Jeg tror at jeg som filmprodusent og en ivrig krypto-fan ønsket å utforske det gryende kryptområdet i bransjen som helhet. ”

Skuespillere, Talisa Garcia og Akie Kotabe, som skildrer Satoshis kjærlighetsinteresse og Satoshi. Kilde: IMDB.

Skuespillere, Talisa Garcia og Akie Kotabe, som skildrer Satoshis kjærlighetsinteresse og Satoshi. Kilde: IMDB .

Filmen er ikke bare en historie om Satoshi Nakamoto . Selve filmen ble også finansiert ved bruk av cryptocurrency. Harris la til at den første utgivelsen av filmen kommer til å være gjennom crypto native video-plattformer. Han forsikret at mye forskning gikk ut på å sørge for at de Bitcoin-relaterte elementene ser autentiske ut.

Satoshis kjærlighetsinteresse

Det er noen få vendinger i filmens plot. Uten å gi bort alt, for eksempel, er Satoshis hovedpersoner en transkjønn kvinne, Sofia, som også tilfeldigvis er hans medskyldige.

Manusforfatter for filmen, Mick Sands, er en kryptoentusiast. Trusselen om at Bitcoin bare eksisterer for det amerikanske etablissementet, er et fascineringspunkt for ham:

“Mick, forfatteren vår, han er litt av en opprører, han har alltid vært fascinert av kryptoverdenen og allerede ønsket å skrive en film som involverer den på noen måte. Spesielt hvordan de amerikanske sikkerhetstjenestene ser det som en stor trussel mot deres kvelertak over verdensøkonomien og hvordan de prøver å desperat demontere det eller regulere det. ”

Krypto-revolusjon innen filmindustri

Harris mener at filmbransjen selv opplever en kryptrevolusjon. Han uttaler at unge uavhengige filmskapere sitter med begrensede distribusjonsvalg på grunn av dominansen til noen få globale streamingplattformer :

„Vi ønsket at denne filmen skulle være en del av kryptrevolusjonen innen filmindustrien. Så vi slipper den til noen kryptovideoer på etterspørselsplattformer. Jeg er ikke sikker på om du vet om noen, LiveTree er en, da har du Breaker, du har Movieschain, Cinezen, Cinema Well. ”

Filmskaperens endelige mål er etter hvert å selge filmens rettigheter til en stor plattform som Netflix eller Amazon Prime . Harris regner med at filmen vil bli utgitt innen slutten av 2020.