Eth2-overgangen akselererer midt i rumling av et opprør fra gruvearbeidere

Ethereum ser ut til å skynde overgangen til Proof-of-Stake, med utvikler Mikhail Kalinin som publiserer spesifikasjonene for kjedesammenslåing med Eth2.

Ethereums utviklere ser ut til å fremskynde nettverkets skifte mot Proof-of-Stake-konsensus og vekk fra Proof-of-Work-gruvesamfunnet

11. mars publiserte utvikleren “Mikhail Kalinin” spesifikasjoner for Eth2s fremtidige blockchain-fusjon med det eksisterende Ethereum-nettverket. Dokumentasjonen bemerker at konsensusoppgraderingen fra PoS til PoW vil være kjernendringen vedtatt.

Publiseringen av spesifikasjoner kommer når spenninger mellom Ethereum-gruvearbeidere og utviklere øker. Gruvearbeidere mister betydelige inntekter ved overgangen til bevis på innsats, mens Ethereums utviklere er opptatt av å forbedre de vedvarende høye avgiftene og overbelastningen på Bitcoin Circuit.

I forrige uke rapporterte Cointelegraph at Ethereums kjerneutviklere hadde planlagt å implementere Ethereum Improvement Proposal-1559 i juli , som vil erstatte Ethereuems eksisterende avgiftsmarked med en fast pris- og forbrenningsmekanisme.

Mens forslaget forventes å disiplinere Ethereums økende avgifter, kan 1559 redusere gruveinntektene med så mye som 50%

Som sådan, noen gruvearbeidere reagerte på nyheten ved å planlegge en “ show av makt ”, talsmann for Ethereum gruvearbeidere å omdirigere sin hash strøm til 1559-imot gruvedrift basseng Ethermine for 51 timer på 1. april.

Imidlertid ser det ut til at kjerneutviklerne var forberedt på gruvearbeid. I forrige måned sa Ethereum-medskaper, Vitalik Buterin, på kinesiske sosiale medier ( reposted av Wu Blockchain) at hvis gruvearbeidere truer med et 51% -angrep, „vil vi alle flytte til PoS så snart som mulig.“

Utviklere parret også EIP-1559 med en forsinkelse av vanskelighetsbomben i oppgraderingen i London i juli for å gjøre en hard gaffel mindre sannsynlig. Og som Redditor Always_Question påpekte i et Reddit-innlegg som argumenterte for at fusjonen skulle prioriteres: „Å ha fusjonen klar er en tilbakebetaling for samfunnet hvis et kartell av gruvearbeidere kolliderer for å nøytralisere de positive effektene av EIP 1559.“