BTC-pris klamrer seg til $ 31K som Scaramucci sier GameStop

BTC-pris klamrer seg til $ 31K som Scaramucci sier GameStop boom ‚bra for Bitcoin‘

Rushet til desentralisert investering vil bare tjene til å gi Bitcoins posisjon, sier investoren midt i opprør over GameStops ytelse.

Bitcoin (BTC) viste små tegn til forbedring 27. januar, men et stort fond tror at det vil dra nytte av nye trender blant investorer. Samtidig har alle Profit Revolution øynene vært rettet mot GameStop (GME) prisvolatilitet denne uken.

Til sammenligning har GME dverg BTC i gevinster hittil i år, opp over 3000% prosent, med noen analytikere som kaller det kjevefallende rallyet „farlig.“
BTC vs. GME aksje (oransje) ytelse. Kilde: Tradingview

GameStop: For mange gevinster å håndtere?

Data fra Cointelegraph Markets og Tradingview viste at BTC / USD lider av salgspress i løpet av 24 timer til onsdag, og handles på rundt $ 30,900 i skrivende stund.

Et klassisk konsoliderende trekk for Bitcoin, den varierende prisoppførselen fulgte en kort volatilitet der den største kryptovalutaen brøt $ 30.000 støtte, bare for å stige for deretter å se avvisning på $ 35.000.

Mens vanlige mediefortellinger om ytelsen var like blandet som alltid, hadde oppmerksomheten allerede fokusert på en annen ressurs som kommentatorer bestemte at var mer bekymringsfull. GameStop, ørebeholdningen som ga nesten 700% gevinst på to uker, bør undersøkes av amerikanske regulatorer.

En Elon Musk-tweet drev også GME-aksjen høyere i handel etter timer.

Gamestonk !! https://t.co/RZtkDzAewJ
– Elon Musk (@elonmusk) 26. januar 2021

Den kjente investoren Michael Burry, som selv tok stilling i GameStop, advarte i en nå slettet tweet sitert av Bloomberg tirsdag:

“Hvis jeg legger $ GME på radaren din, og du gjorde det bra, er jeg oppriktig glad for deg. Men hva som skjer nå – det bør være juridiske og regulatoriske konsekvenser. Dette er unaturlig, sinnssykt og farlig. ”

Scaramucci: GameStop betyr at Bitcoin vil „fungere“

For Bitcoin-talsmenn var det imidlertid stilen, ikke substansen bak investeringen som var verdt å merke seg.

Anthony Scaramucci, grunnlegger av SkyBridge Capital, som har en BTC-tildeling på 385 millioner dollar, fremhevet deltakelse fra investorer i detaljhandel i GameStop-bommen, så vel som dets sosiale medieopprinnelse som bevis på markedets skiftende ansikt.

„Aktiviteten i GameStop er mer bevis på at Bitcoin kommer til å fungere,“ sa han til Bloomberg.

“Hvordan skal du slå den desentraliserte mengden? Det er for meg mer bekreftelse om desentralisert økonomi. ”

Handelsvolumene for GameStop slo Bitcoin med en betydelig margin den siste dagen, og nådde 20 milliarder dollar sammenlignet med 13 milliarder dollar for BTC.